☆ View ê Månens Børn By Christina Bonde ↠ Adventure Travel

Den 18 rige Stella har aldrig forst et, hvorfor hendes for ldre forlod hende Hun er opvokset hos sin enlige, omrejsende onkel Peter, men den rodl se tilv relse har aldrig givet hende chancen for at knytte n re b nd eller forst sin identitet.Da Peter bliver ansat p det velrenommerede stutteri Hope Heste, flytter Stella med Her falder hun for den charmerende Andrew Hope, men det bliver hurtigt hans tilknappede storebror Thomas, hun forelsker sig i Stella erfarer dog snart, at br drene skjuler en dyster hemmelighed Thomas er varulv.Stellas tilv relse forandres drastisk, da hun opdager, at hun er gravid Ingen ved hvem af br drene, der er faren, men en monstr s gruppe fanatikere vil for enhver pris forhindre hende i at f de Thomas barn Og mens Stella k mper for sin overlevelse, l rer hun langsomt mere om sin fortid En fortid, der kommer til at have altafg rende betydning for fremtiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *