Kindle Ebook Author Lari Vesander ☆ Pois paitsiosta. Vuosi suomalaisessa jalkapallossa. ☆ Safety ↠ Read

Mit tapahtui suomalaisessa jalkapallossa vuonna 2003 Toimittaja Lari Vesander on koonnut kirjaansa vuoden verran tunnelmia niin fanien, pelaajien kuin valmentajienkin keskuudessa Kirjan matkat, haastattelut ja peliraportit kattavat koko jalkapalloilevan Suomen, eik kuningaslajin pikkuvelje futsaliakaan olen unohdettu Get A Copy Kindle Store StoresAudibleBarnes NobleKoboApple iBooksGoogle PlayAbebooksBook DepositoryIndigoAlibrisBetter World BooksIndieBoundLibraries Or buy for Paperback, 338 pages Published 2000 by Like More Details ISBN13 9524713012200 Edition Language Finnish Other Editions None found All Editions Add a New Edition Combine Less Detail edit details Friend Reviews To see what your friends thought of this book, please sign up Reader QA To ask other readers questions about Pois paitsiosta Vuosi suomalaisessa jalkapallossa., please sign up Be the first to ask a question about Pois paitsiosta Vuosi suomalaisessa jalkapallossa Lists with This Book This book is not yet featured on Listopia Add this book to your favorite list Community Reviews showing 1 7 Rating details Sort Default Filter Jul 23, 2017 Antti Kurko rated it it was ok Mielenkiintoinen katsaus suomalaisen jalkapallon l hihistoriaan Keski ss muutama seura, naisten jalkapallo, tuomarit ja Suomen Cup Kirja olisi kuitenkin kaivannut hieman enemm n kustannustoimitusta sill rakenne on hieman pitk veteinen Kahden ja kolmen t hden v lill arpoessa py ristyi t ll kertaa kuitenkin kahteen flag Like see review Nov 28, 2013 Laura Walin rated it it was ok Shelves sports T m oli mielest ni nuoren miehen varsin muokkaamaton jalkapallonseuraamisp iv kirja Tarina olisi ter v itynyt, js haastattelujen litteroinnin asemesta olisi pyritty tiivist m n niiden oleellinen sanoma, ja jos yleisestikin ottaen oltaisiin p sty kuvailusta synteesiin Sin ns hyv idea ja mielenkiintoinen katsaus suomalaisen jalkapallon tilaan vuosituhannen vaihteessa, mutta luettavuus tosiaan k rsi karsinnan ja tiivist misen puutteesta flag Like see review Anselmi M rated it liked it Dec 28, 2017 Klaus added it Apr 04, 2014 Natalie oraw marked it as to read Feb 24, 2017 Sakari L nn marked it as to read Oct 27, 2017 Jari added it Mar 22, 2018 new topicDiscuss This Book There are no discussion topics on this book yet Be the first to start one Share Recommend It Stats Recent Status Updates About Lari Vesander Lari Vesander 0 followers More about Lari Vesander Books by Lari Vesander More Trivia About Pois paitsiosta No trivia or quizzes yet Add some now 2018 Goodreads Inc about us advertise author program jobs api our blog authors advertisers blog terms privacy help switch to mobile version Welcome back Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *